Ηλιακά

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεως εγκαταστάσεων ενεργητικών ηλιακών συστημάτων (τοπικές και κεντρικές) για παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και για θέρμανση κτιρίων (ηλιακή θέρμανση). Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει πολλές εγκαταστάσεις ηλιακών συστημάτων σε κτίρια διαφόρων χρήσεων (γραφεία, κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία,  βιομηχανίες, εμπορικά κέντρα κλπ).

Η χρήση ηλιακών συστημάτων προσμετράται στην ενεργειακή κατάταξη ενός κτιρίου σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Ενεργειακή Απόδοση των Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ).

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ,για παραγωγή ζεστών νερών χρήσης και θέρμανση κτιρίων (ηλιακή θέρμανση) με την χρήση οποιασδήποτε τεχνολογίας αναλαμβάνοντας την μελέτη και κατασκευή. Η εμπειρία μας από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχουμε κατασκευάσει στον τομέα των ενεργητικών ηλιακών συστημάτων εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτικές τεχνοοικονομικές πληροφορίες σχετικά με την ιδιαιτερότητα της δική σας περίπτωσης. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης σε εγκατάσταση που λειτουργεί για να δείτε από κοντά την ποιότητα κατασκευής και λειτουργία της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υπηρεσίες »

Έκθεση Φωτογραφιών

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Η τοποθεσία μας